Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Yvonne Vrijhof 44 jaar en sinds mijn jeugd een heks in lering. Ik houd me bezig met de krachten van de natuur en de maan en alles wat hieruit voortkomt. Als ik iets doe dan doe ik dat met liefde en toewijding, ik wil me behulpzaam opstellen en van onze wereld een betere plek maken. Het liefst doe ik dat met behulp van een beetje magie.

De Maan heeft mijn hart al gestolen toen ik een kind was… Als ik dan uit mijn raam keek en haar boven mij zag hangen, kreeg ik een onbedwingbare behoefte om naar buiten te gaan!

Lering halen uit de natuur en haar cyclus is een voorrecht om mee bezig te mogen zijn. Ik zal nooit uitgeleerd zijn en zal het nooit beter weten dan een ander, elk mens heeft zijn eigen beleving dat maakt het leven magisch en interessant.

Door het creëren van deze Jaarcirkel kan ik al mijn kennis, intuïtieve vermogens, gevoelens en energieën van het moment en alles wat er nog meer in mijn toverbuidel zit 🙂 delen met de leden van de Jaarcirkel. Het maakt mij ontzettend gelukkig en dankbaar om de verbinding te mogen maken tussen mens, magie, maan en natuur!

Wil je nog meer van mij weten? Kijk dan op mijn website van Heks & Kruid

Mooie groet,

Yvonne Vrijhof – Heks en Kruid