Reacties deelnemers

Hieronder schrijven een aantal deelneemsters uit de Jaarcirkel hun ervaringen hoe zij de Jaarcirkel seizoen Lente beleven.

Wil je ook meedoen met de Jaarcirkel?
Schrijf je dan in voor Jaarcirkel – Zomer seizoen

Babette schreef;
De lente jaarcirkel heeft voor mij vooral bezinning en rust in mijzelf gecreëerd. De kennismaking met de natuurelementen ,de “zusters”en al hun ervaringen hebben mij het gevoel gegeven dat ik op de goede weg ben op mijn te belopen pad. Als nieuweling in deze materie kwam ik in een warm en toch enigszins herkenbaar bad waarin integriteit een hoog vaandel draagt. Het gevoel in deze besloten groep alles te kunnen verwoorden wat ik voel en ervaar is een groot goed .Dank Zusters
Anoeschka schreef;
Op pad met Yvonne is altijd een avontuur waarvan je van te voren niet kunt bedenken waar het je heen leidt. Op het pad van de jaarcirkel laat ze je kennis maken met krachtdieren, bloemen, bomen en rituelen. Binnen de groep heerst een vertrouwd en veilig gevoel om te delen en elkaar van feedback of de nodige inzichten te voorzien. Mijn plek binnen de cirkel voelt als een cadeau, ik voel een warme verbinding met een ieder die is ingestapt. Daarnaast vind ik er rust en maakt het me op een fijne manier bewust van de inzichten heel dichtbij.
Renee schreef;
De cirkel zorgt ervoor dat ik verder kan groeien.. geeft inzicht in hoe ver ik ben en wat ik nog mag uitdiepen.. ik vind het fijn dat we kunnen zeggen wat we voelen zonder terughoudend te zijn, dat we samen groeien door herkenning en erkenning. We laten elkaar in onze waarde en helpen waar nodig.. wil je stapje terug doen is dat ok ik voel me op mijn gemak in de groep.. en dat wil wat zeggen .. ik als eigen-wijze eenling.
Yvonne schreef;
Nieuwsgierig schreef ik me in voor de jaarcirkel, geen idee wat er zou komen. Een jaar lang rond met??? Dat ???is heel verrassend: een veilige cirkel voor jezelf in de natuur of tuin of balkon…..bloemen, dieren, stenen, krachtdieren, wie ben ik, wat houdt me bezig,inzichten in natuur, de maan,de FB groep waar je veilig en vertrouwd kan delen in lief en leed. Kortom..een reis die niet van te voren vast staat maar waar veel te beleven valt.
Anja schreef;
De lente jaarcirkel is iets wonderlijks. Yvonne, met haar prachtige inzichten over alle aspecten van de natuur. De groep die zo open, gedurfd, veilig en vol vertrouwen haar verhaal durft neer te zetten. Leven en laten leven, zonder (voor) oordeel, volkomen jezelf kunnen en mogen zijn. Wat een heerlijk en leerzame plek is dit.
Danielle schreef;
Ik beleef de Jaarcirkel als een ontdekkingsreis: op pad naar zoals ik het voel, de uiteindelijke bestemming: jij. Onderweg wijst Yvonne je op obstakels die je opruimt of waar je misschien omheen kunt. Je wordt je door haar bewust gemaakt van dat wat je vanuit alles om je heen aangereikt krijgt en dat zorgt voor schitterende inzichten en leermomenten. Gesteund door medereizigers die ook op (hun) pad zijn. Ik weet nog niet hoe ver mijn pad dat van mijn ‘zusters’ volgt. Ik ben niet zo’n deler en dat hindert hier in deze cirkel allemaal niet. Je mag en kunt zijn wie je bent en delen en tot je nemen, wat voor jou prettig voelt. Ik merk wel de energie, de chi, die van de cirkel af spat. Dat alleen al is geweldig om mee te maken.
Pff dit zo opschrijven kostte toch even wat moeite. Een schaduwtje dat dankzij Yvonne en de cirkelleden het licht nu ziet
Nog vragen? Vul het formulier in:

Wil je ook meedoen?
Schrijf je dan in voor de Jaarcirkel – Zomer seizoen