Seizoen pakketten Jaarcirkel

We starten op Maandag 19 maart 2018. Heb je er ook zoveel zin in?

Er zijn verschillende pakketten die je kunt afsluiten;

Lente a 65,00 > Vanaf 19 maart 2018 krijg je om de week inspiratie toegestuurd d.m.v. inspiratiemails en filmpjes zodat je jezelf helemaal kunt verbinden met de Magie en de energie van dát moment. Ook is er een besloten FB-groep waar je tijdens deze periode lid van kunt worden en waar je jouw ervaringen kunt delen met gelijkgestemden!
Dit pakket loopt t/m 17 juni 2018 > Bestel dit pakket hier

 

Lente & Zomer a 130,00 > Vanaf 19 maart 2018 krijg je om de week inspiratie toegestuurd d.m.v. inspiratiemails en filmpjes zodat je jezelf helemaal kunt verbinden met de Magie en de energie van dát moment. Ook is er een besloten FB-groep waar je tijdens deze periode lid van kunt worden en waar je jouw ervaringen kunt delen met gelijkgestemden!
Dit pakket loopt t/m 16 september 2018 > Bestel dit pakket hier

 Lente, Zomer & Herfst a 195,00 > Vanaf 19 maart 2018 krijg je om de week inspiratie toegestuurd d.m.v. inspiratiemails en filmpjes zodat je jezelf helemaal kunt verbinden met de Magie en de energie van dát moment. Ook is er een besloten FB-groep waar je tijdens deze periode lid van kunt worden en waar je jouw ervaringen kunt delen met gelijkgestemden!
Dit pakket loopt t/m 16 december 2018 > Bestel dit pakket hier

 

Jaarcirkel – Vier seizoenen + gratis boek a 260,00 > Vanaf 19 maart 2018 krijg je om de week inspiratie toegestuurd d.m.v. inspiratiemails en filmpjes zodat je jezelf helemaal kunt verbinden met de Magie en de energie van dát moment. Ook is er een besloten FB-groep waar je tijdens deze periode lid van kunt worden en waar je jouw ervaringen kunt delen met gelijkgestemden! En je krijgt gratis het boek toegestuurd.
Dit pakket loopt t/m 19 maart 2019 > Bestel dit pakket hier

 Jaarcirkel – Vier seizoenen met korting a 250,00  > Vanaf 19 maart 2018 krijg je om de week inspiratie toegestuurd d.m.v. inspiratiemails en filmpjes zodat je jezelf helemaal kunt verbinden met de Magie en de energie van dát moment. Ook is er een besloten FB-groep waar je tijdens deze periode lid van kunt worden en waar je jouw ervaringen kunt delen met gelijkgestemden!
Dit pakket loopt t/m 19 maart 2019 > Bestel dit pakket hier

 

De Jaarcirkel is een nieuwe vorm van leren d.m.v. ervaren, de pakketten die ik aanbied zijn inclusief advies en ondersteuning tijdens de periode van jouw pakket! Als je hebt meegedaan met de Moon Challenge die ik 3 keer heb georganiseerd dan weet je welke ervaring ik heb en hoeveel ondersteuning en ontwikkeling je kan bieden!