Seizoen pakketten Jaarcirkel

Het tweede seizoen start op maandag 18 juni 2018

Er zijn verschillende pakketten die je kunt afsluiten;

Zomer a 65,00 > Vanaf 18 juni 2018 krijg je om de week inspiratie toegestuurd d.m.v. inspiratiemails en filmpjes zodat je jezelf helemaal kunt verbinden met de Magie en de energie van dát moment. Ook is er een besloten FB-groep waar je tijdens deze periode lid van kunt worden en waar je jouw ervaringen kunt delen met gelijkgestemden!
Dit pakket loopt t/m 16 september 2018 > Bestel dit pakket hier

Zomer & Herfst a 130,00 > Vanaf 18 juni 2018 krijg je om de week inspiratie toegestuurd d.m.v. inspiratiemails en filmpjes zodat je jezelf helemaal kunt verbinden met de Magie en de energie van dát moment. Ook is er een besloten FB-groep waar je tijdens deze periode lid van kunt worden en waar je jouw ervaringen kunt delen met gelijkgestemden!
Dit pakket loopt t/m 16 december 2018 > Bestel dit pakket hier

Zomer, Herfst & Winter a 195,00  > Vanaf 18 juni 2018 krijg je om de week inspiratie toegestuurd d.m.v. inspiratiemails en filmpjes zodat je jezelf helemaal kunt verbinden met de Magie en de energie van dát moment. Ook is er een besloten FB-groep waar je tijdens deze periode lid van kunt worden en waar je jouw ervaringen kunt delen met gelijkgestemden!
Dit pakket loopt t/m 19 maart 2019 > Bestel dit pakket hier

Of bestel het complete pakket:

Jaarcirkel rond inclusief gratis Boek!

Jaarcirkel rond zonder boek met korting!

De Jaarcirkel is een nieuwe vorm van leren d.m.v. ervaren, de pakketten die ik aanbied zijn inclusief advies en ondersteuning tijdens de periode van jouw pakket! Als je hebt meegedaan met de Moon Challenge die ik 3 keer heb georganiseerd dan weet je welke ervaring ik heb en hoeveel ondersteuning en ontwikkeling je kan bieden!

Jaarcirkel geeft verdieping en verrijking aan je leven... Dismiss