Home

De Jaarcirkel…. het bleef maar in mijn hoofd rondspoken… De mogelijkheid om kennis, ervaring en kunde te bundelen en dit te delen  met mensen die ervoor openstaat. Toen ik het afgelopen jaar de laatste Moon Challenge had georganiseerd, voelde ik dat er meer kon zijn dan het delen van álleen de Maanenergie… We worden steeds gevoeliger voor energieën om ons heen en de natuur geeft hierin een prachtige spiegel hoe we ermee om kunnen gaan.

Toen droomde ik onder het licht van de toenemende Volle Maan hoe de Jaarcirkel vormgegeven gaat worden;
Het jaar rond meereizen,  met een vrije geest, nieuwe & oude dingen beleven in elk seizoen. Ervaringen delen en de energie praktiserend toepassen in ons huidige leven, zodat we invoelen wat het met ons doet en voor ons kan betekenen.

Door het creëren van deze Jaarcirkel kan ik al mijn kennis, intuïtieve vermogens, gevoelens en energieën van het moment en alles wat er in mijn toverbuidel zit delen met de leden van de Jaarcirkel.
Zo kunnen we inspelen op het moment en verbindingen leggen met de maan, de natuur en de energie van alles wat eromheen zweeft. Ik merk dat dit voor mij een natuurlijke gave is en dat ik steeds meer die kant opgetrokken wordt…
Met de hulp van aarde, lucht, water & vuur leg ik met alle liefde de verbinding tussen mens, magie, maan en natuur!

1 jaar rond meegaan met de magie & energie van de Natuur en de Maan. Inspringen op energieën die in de lucht hangen en vrij zijn om dit te laten groeien en ontwikkelen…

Om de week een mail met inspiratie en mooie opdrachten over wat je kunt doen en wat er op dat moment in de lucht hangt en een filmpje erbij!

Dit zal in dezelfde vorm gaan zoals het in de Moon Challenge ging… En in een besloten groep kun je jouw ervaringen delen en helemaal jezelf zijn… Hiervoor zal een (geheime) groep op FB worden aangemaakt.

De investering is € 65,00 per seizoen. De start is op 19 maart nét voor het begin van de lente… Per seizoen kun je kiezen om verder mee te gaan…


Bekijk hieronder de laatste Mare waarin ik ook uitleg wat je kunt verwachten;