Boek Hoofd in de Wolken en Voeten in de Aarde

Mijn boek is de inspiratiebron geweest om de Jaarcirkel te starten, een boek waarin ik je meeneem de natuur in. Waarin ik je wil laten voelen wat de natuur ons brengt. De inzichten die we mogen ontvangen van de kruiden. De wijsheden die de bomen ons geven. De ‘toevalligheden’ die ik tegenkom tijdens mijn wandelingen. Kortom; de manier waarop de natuur met ons communiceert; het mooiste en diepste gevoel waarop we mogen vertrouwen blootleggend. Het gaat over leren loslaten, durven kijken naar jezelf, leren invoelen en nog veel meer wijsheden en inzichten. Niks vaags en ongrijpbaars, maar gewoon, lekker met je Hoofd in de Wolken, en je Voeten in de Aarde.

Bekijk het boek verder op www.heksenkruid.nl

Aanbevelingen;

Marjan Bongaards
Het boek hoofd in de wolken en voeten in de aarde is een mooi en fijn boek om het ritme van de natuur te volgen. Yvonne laat je dingen zien en voelen waar je voorheen aan voorbij zou lopen. Elke week een verhaal waar je ook zelf mee aan de slag kan gaan en het zelf kan ervaren.De ruimte in het boek is fijn om je ervaringen op te schrijven. Ik gebruik het boek regelmatig om het ritme van de natuur te lopen.Het heeft me zoveel inzichten gegeven. Als je het “wilt“ zien vind je alle antwoorden in de natuur.Mijn favoriete verhaal  is hoofdstuk 11 over transformatie processen in de natuur dat is wat wij als mens minder makkelijk doen. Als we dat wel zouden doen, het ons ook veel kan brengen…
Liset Dettingmeijer
In ‘Hoofd in de wolken, voeten in de aarde’ neemt Yvonne je mee door de seizoenen en maakt ze je deelgenoot van kleine en grote lessen die de natuur ons te vertellen heeft.Het is geen wollig boek, maar een ervaringsboek met persoonlijk en liefdevolle teksten en fijne illustraties. Het boek is een stukje natuur in je huis, in je leven.Door dit boek word je je weer meer bewust van de verbinding met wij met de natuur hebben en wat we van de natuur kunnen leren.
Willemien Weerstra
Een prachtig boek met prachtige tekeningen!Een heel persoonlijk en toegankelijk boek.Het is zo’n boek dat je blijft pakken.Het is een boek dat troost geeft , inzichten geeft, hoop geeft, kracht geeft, ruimte geeft, vertrouwen geeft ….. èn antwoorden .
Het is zo’n boek dat je naar buiten laat gaan en stil laat staan.Yvonne beschrijft haar verkregen inzichten uit de natuur, op heel persoonlijke wijze in de hoofdstukken.Door deze inzichten leert ze je te kijken, te luisteren en te voelen naar wat de natuur wil vertellen.Het is een wijs boek, een waardevol boek.De natuur is er altijd voor je .Ik word er blij van …..!
Meer aanbevelingen kun je lezen op https://heksenkruid.nl/aanbevelingen/